Contacteaza-ne

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ne gasiti la adresa

Comuna Feleacu,nr. 83, Cluj

+40 740 075 747

office@pahumi.ro

www.pahumi.ro

inchide panoul
Intra in cont
contact
FB
mamaliga

Premiile Concursului Povestea Ta Pahumi

Concursul “Scrie propria ta poveste Pahumi” a luat sfârșit. Dorim să mulțumim tuturor participanților pentru minunatele povești și să vă cerem scuze pentru mica întârziere a acestui anunț. Am fost copleșiți de numărul mare de participanți, iar din dorința de a acorda atenția cuvenită fiecărei povești în parte, procesul a durat mai mult decât am estimat inițial.

Avem, însă, o veste foarte bună pentru toți participanții. Deoarece, am  primit o mulțime de povești frumoase, am ales să mărim numărul de premii. Iată astfel, câștigătorii concursului “Scrie propria ta poveste Pahumi”:

 

Marile premii

Câștigătorii se vor bucura de o zi de naștere grozavă organizată de echipa Pahumi, pachet Premium (Loc I), Mediu (Loc II) și Basic (Loc III), iar alături de colegii din clasele din care fac parte vor participa la activitățile Pahumi într-o zi la alegere. Mai multe detalii despre aceste pachete oferite găsiți în secțiunea Servicii a site-ului.

Loc I: Nemeti Adia – a IV-a

Loc II: Breaz Maria – a III-a

Loc III: Baica Adela – Steluţa – a V-a

 

Pe lângă acestea, am decis să oferim premii pentru originalitate fiecărei clase. Câștigătorii primelor locuri din clasele II – V câștiga (un voucher) acces gratuit, într-o zi la alegere, în universul Pahumi, unde pot participa la toate activitățile. Ceilalți câștigători din listă vor primi acces la unul dintre cluburile sportive sau la atelierul de creație, la alegere. Vă invităm în secțiunea de servicii pentru a vedea atelierele și cluburile sportive organizate în cadrul Pahumi.

 

Clasa a II-a

Loc I: Pop – Boncea Nicolae – Teofil

Loc II: Râpă – Bălan Tudor

Loc III: Conţ Raluca – Denisa

Alte premii de originalitate: Bujor Alex, Lăpuşan Alexia, Pop David, Jucan Răzvan, Aştilean Antoniu

 

Câștigătorii clasei a III –a

Loc I: Man Ana Iarina

Loc II: Rusu Teodora Elena

Alte premii de originalitate: Cadis Daniel, Skorka Selma, Stoian Andreea, Tătaru Gabriela

 

Câștigătorii clasei a IV- a

Loc I: Morar Răzvan

Loc II: Mărginean Alexandra

Alte premii de originalitate: Câmpian Lavinia, Mureşan David, Mureşan Antonia, Chertes Victor, Barakat Maya, Constantinescu Maria

 

Câștigătorii clasei a V-a

Loc I: Pop Iulia

Loc II: Grindean Sandra

Alte premii de originalitate: Oleleu Ioana

 

Felicităm toți participanții și le mulțumim pentru poveștile minunate. Totodată, participanților care nu se află în lista de mai sus, le transmitem că nu trebuie să fie descurajați, toți copiii vor primi diplomă de participare și stickere Pahumi.

 

Câștigătorii vor fi contactați, după care vor ajunge în posesia premiilor cât mai curând.

 

Cu bucurie,

Echipa Pahumi

 

 

Call Now ButtonContacteaza-ne