Contacteaza-ne

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ne gasiti la adresa

Comuna Feleacu,nr. 83, Cluj

+40 740 075 747

office@pahumi.ro

www.pahumi.ro

inchide panoul
Intra in cont
contact
FBLets Talk CInvitam clientii Pahumi sa participe Gratuit  la Programul VIGABA  care aduce impreuna doua dintre cele mai eficiente metode de lucru in comunicarea dintre parinti si copii.

VIG (Video – Intaractiune – Ghidare) se bazeaza pe implicarea activa a parintilor intr-un proces de schimbare pozitiva prin identificarea propriilor puncte tari si dorinte pentru un viitor mai bun al relatiei cu copiii lor. In prezent, programul a acumulat peste 30 de ani de cercetare a folosirii videoului in positive parenting prin practica profesionistilor acreditati in Olanda, UK cat si in alte tari europene si USA.
ABA (Analiza Comprtamentala Aplicata) este un proces de descoperire, intelegere si imbunatatire a comportamentului uman in context social. Folosind o evaluare a conditiilor precedente si a consecintelor ulterioare, ABA promoveaza abilitati de rezolvare a problemelor, consecventa, corectarea comportamentelor in mod pozitiv si asumarea repsonsabilitatii pentru consecintele actiunilor.

Acum ai sansa sa participi la primul VIGABA eveniment in Cluj, Romania.

Pentru a participa va rugam sa dati un reply la acest mesaj. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, iar programul se va desfasura la Pahumi in zilele de 22, 23 si 24 August intre orele 18 si 20.
Proiect sustinut de:

Mery Blaga

Educational Speaker and Trainer, MS in Psychology, ABA @ Kaplan University

Paul Bercea

UK Training Consultant, BA in Social Work and Accredited Video Practitioner by AVIGuk, pentru mai multe informatii puteti accessa siteul www.verpmanagers.com.

    Inscriere

    Call Now ButtonContacteaza-ne