Contacteaza-ne

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ne gasiti la adresa

Comuna Feleacu,nr. 83, Cluj

+40 740 075 747

office@pahumi.ro

www.pahumi.ro

inchide panoul
Intra in cont
contact
FBREGULAMENTUL GENERAL PAHUMI

 1. Participanţii la petreceri si joaca au obligaţia de a respecta indicaţiile personalului Pahumi.
 2. Este strict interzisă distrugerea şi/sau deteriorarea oricăror echipamente, dotări sau amenajări din incinta Pahumi.
 3. Orice acţiune de distrugere a bunurilor, echipamentelor şi/sau a locurilor special amenajate aparţinand Pahumi va fi imputată celui responsabil, iar valoarea va fi stabilită conform situaţiei din contabilitatea societaţii.
 4. Accesul la Pahumi este permis doar în cadrul orelor de program afişate.
 5. Este interzis comportamentul agresiv fizic sau verbal la adresa celorlalţi participanţi sau a personalului din echipa Pahumi.
 6. Aruncarea gunoaielor se face obligatoriu în spaţiile special amenajate;
 7. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate şi semnalate;
 8. Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusivă a toaletelor.
 9. Este permis accesul cu animale de companie în incinta Pahumi, condiţia fiind ca acestea să fie ţinute în lesă şi permanent supravegheate.
 10. Prin citirea prezentului regulament, participantul îşi exprimă acordul privind posibilitatea includerii sale în fotografii pentru ilustrare şi suport comercial; prin acceptarea acestor condiţii, Pahumi și Asociația Pahumi este protejat de orice revendicare cu privire la dreptul la imagine.
 11. Este strict interzisă introducerea/folosirea/abandonarea în perimetrul Pahumi a oricărui obiect ascuţit sau casant, ce poate provoca răni.
 12. Sunt interzise: filmarea, fotografierea, realizarea de reportaje şi interviuri în scop comercial în incinta Pahumi fără acord in scris din partea unui reprezentant al Pahumi.
 13. Sunt interzise vânzarea, cumpărarea, consumul sau posesia de droguri sau alte substanţe interzise prin lege în interiorul Pahumi.
 14. Pahumi nu este răspunzător de pierderea sau furtul obiectelor lăsate nesupravegheate, atât în parcare cât şi în incinta Pahumi.
 15. Pahumi nu este răspunzător pentru eventualele accidente survenite şi prejudicii cauzate terţelor persoane ca urmare a nerespectării de către participanţi a indicaţiilor personalului Pahumi parcului şi a prezentului regulament.
 16. Accesul la facilitatile Out- Door (Corabia Piratilor, Tiroliana) este permis doar in prezenta si sub supravegherea a 2 persoane din echipa PAHUMI.
 17. In spatiul interior Pahumi se intra doar cu incaltaminte de interior- sala de joaca si sala de sport.
 18. In sala de sport se respecta regulile salii
 19. Prin solicitarea pachetului foto ca extraoptiune la pachetul de baza, clientul isi da acordul la folosirea fotografiilor de catre Pahumi și Asociația Pahumi in scopuri promotionale.
 20. Sunt de acord ca Pahumi si Asociația Pahumi să folosească datele cu caracter personal (Nume si prenume, adresa email, număr telefon) în vederea prelucrării lor pentru scopul prevăzut în acest formular precum și fotografii/ filmări ale fiicei/fiului mele/meu, cu scopul de a se promova în mediile online (Facebook, Instagram, Email, Website Asociație) și offline (afișe, pliante).
 21. Echipa Pahumi recomanda consumul de bauturi alcoolice cu moderatie la alegerea pachetului Family pentru petreceri.
 22. Accesul la Pahumi implică acceptarea integrală a prezentului Regulament şi respectarea regulilor.
 23. Pentru urgenţe medicale apelaţi 112.

IMPORTANT–Pahumi ISI REZERVA URMATOARELE DREPTURI:

 1. Să excludă din parc participanţii care încalcă regulile de securitate şi disciplină impuse, precum şi participanţii care prezintă un comportament inadecvat care ar afecta desfăşurarea normală a activităţilor;
 2. Să NU permită intrarea în parc a persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor cu efect halucinogen;
 3. Să întrerupă activităţile în cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile (vânt, furtună, ploaie);
 4. Să limiteze accesul liber în Pahumi în timpul desfăşurării anumitor evenimente speciale.

Tiroliana

Regulament

 1. Reprezinta alunecarea pe o coarda fixata intre doua puncte, situate la o distanta de 25 m si o anumita diferenta de nivel, unul fata de celalalt.
 2. Copilul aflat pe tiroliana va tine cu ambele maini lantul de sustinere al tirolianei pana la punctul de aterizare sau pana cand este prins de un membru al echipe Pahumi la zona de aterizare, se aseaza cu fundul pe sezatorul tirolianei si incruciseaza picioarele pentru siguranta, iar alunecarea se produce prin intermediul unui scripete fixat pe coarda superioara.
 3. Eliberarea de adrenalina si senzatia unica de zbor constituie „deliciul” celor care incearca aceasta activitate.
 4. Utilizarea tirolianei are loc doar in prezenta a doi membri din echipa PAHUMI si are loc dupa instructiunile acestora
 5. Accesul copiilor la tiroliana in lipsa personalului Pahumi se face cu responsabilitatea unica a parintilor acestoara , care sunt obligati sa supravegheze copilul care foloseste tirliana
 6. Orice incident care apare in lipsa respectarii regulamentului de utilizare a tirolianei absolva Pahumi de orice responsabilitate

Corabia

Regulament

 1. Reprezinta o corabie in marime naturala cu tobogan
 2. Copiii se joaca pe corabie in prezenta a cel putin un membru al echipei Pahumi
 3. Copiii nu au voie sa escaladeze corabia din exterior si au voie sa urce pe corabie doar pe puntea exterioara si pe puntea interioara tinandu-se de lanturi/franghie
 4. Pe tobogan se coboara cu atentie si nu se sta in picioare pe tobogan
 5. Accesul copiilor la corabie in lipsa personalului Pahumi se face cu responsabilitatea unica a parintilor acestoara , care sunt obligati sa supravegheze copilul care se afla pe corabie

Reguli în sala de sport

 1. Accesul în sala de sport este posibilă doar cu încălțăminte diferită de cea folosită la deplasarea în exterior. Participanții, vizitatorii sau spectatorii vor folosi pentru acces încălțăminte adusă special în acest scop;
 2. Intrarea în încăperea cu articole sportive, fără aprobarea instructorului sportiv este interzisă;
 3. Intrarea în sala de sport cu alimente și/sau lichide este interzisă;
 4. Escaladarea pe panoul de cățărat, fară aprobarea instructorului sportiv, este strict interzisă;
 5. Este strict interzis să staţionați sau să treceţi între căţărătorul de pe panou şi asigurătorul lui;
 6. Corzile pentru căţărarea vor fi manevrate doar de reprezentanţii sălii;
 7. Folosirea spalierelor fără aprobarea instructorului sportiv este interzisă;
 8. Este interzisă tragerea palsei de protecție și/sau a fileului;
 9. Este interzisă distrugerea intenționată a articolelor de sport;
 10. Este interzisă părăsirea sălii de sport cu articole sportive fără acordul instructorului sportiv;
Call Now ButtonContacteaza-ne