Contacteaza-ne

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ne gasiti la adresa

Comuna Feleacu,nr. 83, Cluj

+40 740 075 747

office@pahumi.ro

www.pahumi.ro

inchide panoul
Intra in cont
contact
FBReguli de funcționare/ desfășurare a programelor de activități din cadrul taberelor de zi Pahumi
a.Începând de săptămâna viitoare, înscrierile se vor face pe site-ul nostru, pahumi.ro (dacă doriți să continuați să implicați copilul în activitățile de vară Pahumi).
b.Pentru siguranța tuturor copiilor și pentru a respecta normele de igienă impuse, acceptăm copiii cu vârste între 5-12 ani.
c.În fiecare zi, la intrarea în unitatea noastră le vom lua temperatura copiilor.
d.La orice semn de tuse, febră sau alte semne de îmbolnăvire/răceală identificate pe parcursul zilei, vom izola copilul, în așteptarea părintelui pentru a-l lua acasă.
e.Este obligatoriu ca rucsăcelul fiecărui copil să conțină următoarele: sticluță CU apă, cu numele complet scris (cu marker sau pe un sticker), șepcuță de soare, încălțăminte curată și dezinfectată zilnic pentru interior. Nu se permit stocarea încălțămintei/îmbrăcămintei în vestiarul Pahumi, de aceea vă rugăm să verificați zilnic rucsăcelul. Ne rezervăm dreptul de a nu primi copilul în unitatea noastră fără rucsăcel și cele cerute în conținutul lui. Alte obiecte personale (jucării etc.) sunt interzise în incinta Pahumi.
f.Un animator se va ocupa de o grupă de 10-12 copii maxim. La înscrieri, principiul este “primul venit, primul servit” + îndeplinirea criteriilor de participare.
g.Costul unei zile de tabără este de 100 lei, având asigurat gustare de fructe dimineață, prânz (fel 1 și 2) și gustare dulce după-amiază si transport.
h.Servirea mesei se va face respectând normele de igienă și distanțare propuse. Gustarea de dimineață nu înlocuiește micul dejun! Vă rugăm să vă asigurați că micuțul dumneavoastră mănâncă ceva de dimineață. Nu este permisă aducerea gustărilor private în rucsăcel.
Call Now ButtonContacteaza-ne