Contacteaza-ne

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ne gasiti la adresa

Comuna Feleacu,nr. 83, Cluj

+40 740 075 747

office@pahumi.ro

www.pahumi.ro

inchide panoul
Intra in cont
contact
FB
mamaliga

Cadou de bun venit în Lumea Pahumi

A venit toamna, a început școala, iar noi ne apropiem tot mai mult de momentul în care vom deschide porțile lumii Pahumi, a unui spațiu special dedicat copiilor. Vă invităm să analizați alături de copii serviciile Pahumi și să vă bucurați de avantajele primilor înscriși.

În lumea Pahumi, copiii sunt așteptați cu bucurie pentru a se dezvolta armonios într-un cadru natural, astfel: le oferim un loc de joacă sigur și distractiv, organizăm petreceri năstrușnice, pline de voie bună, îi ajutăm la teme și îi implicăm în diverse activități before & after school, îi distrăm și în perioada vacanțelor prin diverse tabere, îi ajutăm să exploreze lumea în cadrul atelierelor și îi încurajăm să facă mișcare la cluburile sportive.

Ne bucurăm să vă întâmpinăm cu un cadou în lumea Pahumi și vă oferim -10% Reducere la 3 dintre serviciile noastre:

Before & After School – 10% Reducere  

Știm că dumneavoastră, părinții, sunteți ocupați, însă vă doriți un mediu sigur și plăcut în care copiii să își petreacă diminețile sau după-amiezile, de aceea am hotărânt să vă oferim 10% Reducere la abonamentele Before & After School.

IMG_5137
 
Petreceri aniversare – 10% Reducere

Copilul dumneavoastră își serbează ziua de naștere luna aceasta? Îi organizăm o petrecere memorabilă, unde să se simtă bine alături de cei mai buni prieteni și să se bucure de o mulțime de surprize. De asemenea, puteți programa aniversarea pentru lunile următoare și beneficiați acum de reducere.

petreceri copii

Tabere de zi – 10% Reducere 

Deoarece știm cât de importantă este educarea continuă a copiilor, descoperirea de lucruri noi, vă oferim posibilitatea înscrierii copiilor dumneavoastră la taberele de zi, organizate în weekend.

tabara pentru copii

Pentru mai multe detalii despre servciile oferite vă invităm să accesați pagina de servicii sau să ne contactați la:

Tel: 0740 075 747, Florin Simon

E-Mail: office@pahumi.ro

Ofertele sunt valabile până în data de 9 Octombrie 2015 în limita locurilor disponibile.

Call Now ButtonContacteaza-ne