Contacteaza-ne

Ne gasiti la adresa

Comuna Feleacu,nr. 83, Cluj

+40 740 075 747

office@pahumi.ro

www.pahumi.ro

inchide panoul
Intra in cont
contact
FB

loc-de-joaca2 Petreceri before ateliere clubmamici Cluburi-sportive tabere

Loc de joacă

Jocul este viața copilului. Este considerat principala activitate cu rol în dezvoltarea și educarea copilului și are un rol pozitiv în relaxarea acestuia.

Obiectivul nostru este să asigurăm copiilor dumneavoastră un loc de joacă într-un sistem proiectat și construit ingenios, un spațiu unde să se simtă bine, să se poata juca liber, alerga, participa la o multitudine de activități.

Deoarece ne dorim pentru copilul dumneavoastră tot ce este mai bun, îi oferim o gustare care îi va asigura energia necesară pe tot timpul petrecut la locul de joacă.

De asemenea, în situațiile de urgență, vă oferim posibilitatea de a prelua copilul direct de acasă.

Tarif intrare: 25 lei

Abonament: 10 intrări/lună la 200 lei

Sport Zone

O sală multifuncțională unde aceștia pot practica diferite sporturi individuale sau în echipă precum: volei, minifotbal, baschet, badminton, tenis de masă, cățărari pe panou.

Creative Zone

Un atelier de creație unde se vor desfășura activități de olărit, pictură, modelaj și alte activități creative în funcție de vârsta copilului dumneavoastră.

Reading Zone

Accesul copiilor la diverse cărți și reviste pentru ei. Așezați în fotolii comode tip pară, se vor putea delecta citind povești sau urmărind imagini sugestive din cărțile cu povești sau reviste.

Play Zone

este împărțită pe două nivele și cuprinde activități specifice atât pentru cei mici cât și pentru cei mai mari. La parter, în sala de activități, se regăsesc o gamă largă de jucării, jocuri de societate (monopoly, scrabble etc), inclusiv un “colt LEGO“ și Playstation. De asemenea, există o parte dedicată pentru vizionarea desenelor animate. La etaj se regăsesc diferite activități recreative pentru copiii mai mari (biliard, darts, air hockey, etc.).

Outdoor Zone

Un spațiu de joacă outdoor unde copiii pot beneficia de un spațiu de joacă tip corabie, de tiroliană și groapă de nisip; iar în timpul serii, copiii se pot bucura de proiecții cu desene animate.

Programare